20 februari 2024

Raad van advies voor De Normaalste Zaak

Om de rol van De Normaalste Zaak en de beweging naar een inclusieve arbeidsmarkt te versnellen, is een raad van advies aangesteld.

De Normaalste Zaak (DNZ) is ervan overtuigd dat met deze raad, onder voorzitterschap van Mariëtte Hamer, nog meer impact te kunnen maken.

DNZDe raad van advies bestaat uit:
• Mariëtte Hamer, regeringscommissaris grensoverschrijdend gedrag
• Amar Bissumbhar, lead wellbeing, equity, diversity & inclusion Randstad Nederland
• Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland
• Hanni Wongsosumarto, projectmanager diversity & inclusion ISS
• Judith Duveen, algemeen directeur UWV Werkbedrijf
• Petra Baks, beleidsmedewerker ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
• Tamara van Ark, voorzitter Schoonmakend Nederland
• Thomas Pruijsen, projectmedewerker MIND
Tina van Wouw, praktijkonderzoeker De Haagse Hogeschool en UVA
Op de site van De Normaalste Zaak kunt u nader kennismaken met de leden van de raad van advies.

=tekst loopt door onder de foto=

DNZ, rva
De raad van advies van de Normaalste Zaak. Foto: Paula Zimmerman

De Normaalste Zaak

De Normaalste Zaak is een netwerk voor en door inclusieve werkgevers. Opgericht in 2012 en sinds die tijd uitgegroeid tot een netwerk met ruim 750 aangesloten organisaties. Deze ‘partners’ formuleren bij hun aanmelding ieder een eigen ambitie op het gebied van diversiteit en inclusie (D&I) en delen vervolgens hun voortgang, kennis en ervaring met elkaar. Dankzij kruisbestuiving en inspiratie hoeft niet iedere organisatie steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Tevens zorgt DNZ voor praktische terugkoppeling aan andere stakeholders, zoals publieke uitvoeringsdiensten en wet- en regelgevers.

AWVN juicht beweging naar inclusieve arbeidsmarkt toe
De ambities van De Normaalste Zaak (DNZ) sluiten naadloos aan op waar AWVN voor staat: samenwerken aan het meest veerkrachtige, productieve en inclusieve land van Europa. Wij geloven dat inclusieve werkgevers een voorsprong hebben: zij benutten de meerwaarde van diversiteit in de organisatie en zorgen ervoor dat medewerkers hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen benutten. Daarmee sluiten ze zo goed mogelijk aan op de huidige arbeidsmarkt.

Nieuwsgierig wat u als werkgever aan DNZ heeft? Download dan via onderstaande button het praktijkvoorbeeld van netwerkbeheerder Stedin.

Wat hebt u als werkgever aan DNZ?

 

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden