03 september 2024

Onderzoek Europese Ondernemingsraden

In opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid doet Regioplan een onderzoek naar het functioneren van Europese ondernemingsraden in de praktijk, teneinde tot een Nederlands standpunt te komen over eventuele aanpassingen.

 

De Europese Commissie deed op 24 januari 2024 een voorstel voor wijziging van de richtlijn over de Europese ondernemingsraad. AWVN heeft daar commentaar op geleverd; zie hiervoor Voorstel herziening richtlijn Europese OR.

Bedrijven die commentaar willen geven op de voorstellen van de commissie, kunnen dit doen via de enquête. De vragenlijst is in te vullen via deze link; de vragenlijst is ook in het Engels beschikbaar.

U heeft tot en met 27 september de tijd om de vragenlijst in te vullen.

Ook kunt u zich aanmelden voor een focusgroep waarin de resultaten van de enquête worden geduid en de onderwerpen verder uitgediept. Aanmelden voor de focusgroep kan via deze link, u kunt ook mailen naar ewcsurvey@regioplan.nl.
Voor vragen of opmerkingen over het onderzoek kunt u mailen naar ewcsurvey@regioplan.nl.

Deel dit artikel via: Deel dit artikel via Whatsapp Deel dit artikel via Twitter Deel dit artikel via Facebook Deel dit artikel via Linkedin Deel dit artikel via Mail
aanmelden